Обувки и Дрехи Втора Ръка и Нови Аутлет-Купи сега, плати по-късно
Вижте всички статии

Спортно облекло за 2023г

Спортно облекло за 2023г

Най-модерните цветове в спортната зала през тази година ще са черно, бяло, червено, различни нюанси нана бежово, синьо, розово, лилаво и повечето нюанси на зеленото . Металическите дизайни също са хит като дизайнерите ще ги използват не само в дрехите , но и в обувките и аксесоарите .

Спортните комплекти се връщат отново на мода. Това би улеснило всички, които не обичат да обмислят коя дреха с коя да съчетаят. Те няма да се нуждаят от допълнителни елементи.

 

Знаете ли , че спортните дрехи , които обличате за тренировка във фитнеса могат да се съчетаят и с по-елегантни такива ?

Ще ви дадем някои фрапантни идеи за по-смелите от вас :

 

  • някога хрумвало ли ви е да комбинирате карго панталон с обувки на ток? Можете към тях да добавите каквато прецените блуза, стига да е прилепнала към тялото. Обемът в долната ви част е достатъчен за ефектната визия.;
  • разбира се, класическият избор на всяка дама, която трябва много бързо да отскочи до магазина през зимния сезон - джогър с боти на висок ток. Оказва се, че често удобството се превръща в мода.;
  • облечете бюстие за фитнес, а за връхно изберете комфортен блейзър. В долната част можете да обуете любимите си дънки или панталони, а на краката - класически обувки с ток. Съчетайте с желаните бижута, които могат и да са по-бляскави. 

За хората доверяващи се на по-семплите облекла, представяме:

  • спортна рокля или пола с маратонки - облекло, което често срещаме в ежедневието си. Към това съчетание може смело да се добави кожено или дънково яке;
  • athleisure е стил, съчетаващ спорта със свободното време. Ако не сте чували за него, изразът идва от athletic (атлетичен) и leisure (свободно време). Стилът е основан на гъвкавост и комфорт в най-шикозния им вид. В него се сблъскват спортния панталон, бюстието и зимното палто.

 

 

Остави мнение/коментар

    Все още няма коментари